Registerleraar gebruiksvriendelijker

Registerleraar.nl is volop in ontwikkeling. Afgelopen tijd is er druk gewerkt aan een technische verbetering van de website. De vormgeving en gebruiksvriendelijkheid zijn onder handen genomen.

De vernieuwde website is donderdag 16 juli live gegaan. Met deze update is registerleraar.nl geschikt voor tablets en smartphones. Ook het aanmelden als registerleraar en het invoeren van activiteiten in uw registerdossier is sterk vereenvoudigd.  

Wat betekent de update precies?

Registerleraar.nl is nu een ‘responsive’ website. Dat betekent dat de inhoud zich aanpast aan het apparaat waarmee u de website bekijkt. Of dat nu een computer, laptop, tablet of smartphone is. Daarnaast is het aanmeldproces vereenvoudigd. U wordt bij aanmelding door een aantal pop-up-schermen geleid en daardoor kunt u geen stappen meer  vergeten.

Bij het invoeren van professionaliseringsactiviteiten kunt u nu aangeven in hoeverre ze ‘vakinhoudelijk’, ‘(vak)didactisch’ en ‘pedagogisch’ zijn of tot de categorie ‘overig’ behoren.  

Vragen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de website? Laat het ons weten. Neem contact op met de informatielijn via het e-mailadres info@registerleraar.nl of bel naar 070-3406500.